Alla annonser > Stereo & Surround > Hägersten

Sonos PLAYBAR + SUB + PLAY:1 Högtalarsystem i Hägersten, Stockholms län säljes

Beskrivning:

SONOS PLAYBAR RAFFINERAD SOUNDBAR-HÖGTALARE TILL TV:N
PLAYBAR är en raffinerad soundbar-högtalare som kan ge dig fint TV-ljud och samtidigt fungera som trådlös allt-i-ett-högtalare för all den musik du streamar från internet eller din smartphone/surfplatta. Appen ger dig också samma läckra användargränssnitt som till resten av Sonos-systemet.
Till skillnad från de flesta andra soundbar-lösningar, som ofta har plastig finish, är PLAYBAR tillverkad i solitt aluminium, och du kan själv välja om du ska placera den liggande, liggande på högkant eller upphängd på väggen. Med den raffinerade tekniken och imponerande bestyckningen med hela 9 inbyggda högtalare kan du få surround-känsla till dina filmer utan att ha en hel surround-anläggning stående. Särskilt om du kompletterar med två PLAY:1 eller PLAY:3 som trådlösa bakkanaler.
Flexibla placeringsmöjligheter, enkel användning och perfekt multiroom-integrering
Under första installationen guidas du smärtfritt genom alla inställningar som behöver göras via Sonos-appen, och den dagliga användningen är otroligt smart du kan nämligen styra ljudstyrkan från TV:ns fjärrkontroll! PLAYBAR skickar dessutom den infraröda fjärrstyrningssignalen vidare från baksidan, så du kan fortfarande använda alla andra funktioner på TV:n även om din PLAYBAR ligger framför TV:ns mottagarsensor.
PLAYBAR finns i svart aluminiumfinish. Specialdesignat väggfäste finns som extrautrustning.
SONOS SUB TRÅDLÖS OCH STARK SUBBAS TILL DITT SONOS-SYSTEM
SUB är en unik trådlös subbas som sätter pricken över i på ditt trådlösa Sonos-system. Ett vägguttag och en knapptryckning är allt som behövs för att du ska få imponerande djup och dynamisk bas i hela rummet utan att behöva dra kablar bort till anläggningen.
SUB kan användas tillsammans med alla Sonos-spelare med inbyggd förstärkning, dvs. PLAYBAR, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 och CONNECT:AMP. Med allt-i-ett-anläggningarna ordnar du snabbt de inställningar som behövs via den automatiska guiden i Sonos app, och med CONNECT:AMP får du lite fler justeringsmöjligheter så att du kan ställa in basen optimalt för dina högtalare.
Det som ingår:
1x Sonos SUB Trådlös subbas
1x Sonos PLAYBAR Soundbar/trådlös högtalare
2x Sonos PLAY:1 Trådlös högtalare

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:7,900:-
Inlagd: 2 May 2017
Typ: säljes - privatperson
Län:Stockholms län
Stad:Hägersten
Postnummer:12650
Kategori:Stereo & Surround
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: